اهمیت انبارداری صحیح میوه های مرکبات و نحوه نگهداری و انبارنمودن محصولات

با توجه به اهمیت انبارداری میوه ها و به منظور کاهش ضایعات، رعایت نکات فنی در برداشت و انبارداری مرکبات از سوی باغداران از اولویت های مهم می باشد.  

  • لازم است میوه ها دو هفته قبل از رسیدن کامل با حدود 90 درصد تغییر رنگ برداشت گردد و صبح زود که شبنم بر روی میوه نشسته است، از چیدن میوه خودداری شود
  • چیدن میوه ها بایستی با استفاده از دستکش نخی صورت گرفته و میوه های چیده شده به آرامی جابجا شوند و در صورت زخمی شدن بعضی از میوه ها، آن ها را از بقیه جدا کرده و در انبار نگهداری نشوند.در این حالت راه نفوذ ساپروفیت ها به میوه ها باز شده و در دمای انبار ممکن است شاهد پوسیدگی ها باشیم.
  • میوه های چیده شده نبایستی زیر نور آفتاب قرار گیرند بلکه به سرعت به مکان سایه منتقل گردند ،حدود یک ماه قبل از چیدن میوه ها، سمپاشی درختان با قارچکش مناسب، خاصیت انبارداری میوه ها را تا حدود بسیار زیادی افزایش می دهد. در ضمن بعد از ضد عفونی، میوه ها باید در سایه خشک و سپس به انبار منتقل شوند.
  • در ضمن رعایت اصول فنی در ساخت انبار، باغداران بایستی از  توری بسته بندی مناسب یل جعبه های پلاستیکی و کوچک (یک و دو ردیفه) برای انبار کردن میوه ها استفاده کنند (به منظور کم کردن فشار میوه ها بر روی هم و تردد هوا در بین میوه ها) و نیز انبار نگهداری میوه مرکبات بایستی اختصاصی باشد و از نگهداری سایر محصولات و ادوات در زمان انبار داری خودداری گردد.
  • کف و دیوارها بایستی بتنی و سقف عایق بندی بوده و قبل از ورود میوه ها کف و دیوارها با آب گرم شستشو شوند.
  • دستگاه تهویه باید روی دیوار و روبروی درب انبار نصب گردد ، جهت خشک نگه داشتن فضای انبار و تخلیه روزانه گازهای مضر حاصل از تنفس میوه ها، نیمه شب ها به مدت چند ساعت تهویه روشن گردد تا هوای خنک شب به داخل انبار منتقل گردد.
  • نصب رطوبت سنج و دماسنج نیز در انبار ضروری است، ردیف توری های بسته بندی شده یا جعبه ها در امتداد درب انبار و تهویه چیده شوند تا عمل تهویه به سهولت انجام شود.
  • درجه حرارت مناسب برای پرتقال 7 - 3 درجه سانتیگراد و رطوبت 90 - 85 درصد و درجه حرارت مناسب نارنگی 3 - 1 درجه سانتیگراد و رطوبت 90 - 85 درصد باشد و در صورت کاهش رطوبت انبار تشتک آب در کف انبار قرار داده شود.

توری بسته بندی کیسه راشل گزینه‌ای ایده‌آل برای بسته بندی مرکبات بوده که علاوه بر قیمت تمام شده بسیار پایین‌تر از روش‌های دیگر بسته بندی مرکبات، تهویه مناسب و شکل و ظاهر زیباتری به بسته بندی این محصول می‌‌دهد.

کیسه توری راشل در رنگ ها و ابعاد مختلف برای بسته بندی های مختلف تولید و عرضه می‌گردد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : میوه ,انبار ,بندی ,بسته ,تهویه ,توری ,بسته بندی ,چیدن میوه ,درجه سانتیگراد ,برای بسته ,کیسه توری ,درجه حرارت مناسب
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

englishlearning بسیج صاحب الزمان( عج ) بندر کنگ و بخش مهران دانلود آهنک های جدید kjjefwwef تکنولوژی و سرگرمی Timothy دانشمندان ناب دبیرستان وصال آباده مشاعره و مهارت تاریخ و فرهنگ ابهر